YOUR PARTNER IN
WORLD WIDE PRODUCTION

DIFFUTHERM
Private label

DIFFUTHERM
Production

DIFFUTHERM
Innovation

VACATURES

Diffutherm BV in Hapert (NL) is al bijna 50 jaar specialist in ontwikkeling en productie van Underbody Coatings (anticorrosie, steenslag, geluiddempend), lijmen en afdichtingen). Wij ontwikkelen en produceren volgens de laatste technologieën en (milieu-)technische normen en volgens de meest recente veiligheidseisen.

 

Diffutherm B.V. ontwikkelt en produceert al ruim 50 jaar coatings, lijmen en afdichtingen. Ontwikkeling en productie vindt plaats volgens de laatste technologieën, (milieu) technische normen en volgens de meest recente veiligheidseisen.

Onze belangrijkste markt is de automotive industry, OEM & Aftermarket, Bus, Truck & Rail (BTR), Caravans & Mobilhomes (RV) en Special Vehicles. Verder leveren wij aan de bouw (facades, dak etc.) en industrie (roestwering, dampremmers en speciale afdichtingen). Het zijn altijd markten waar hoge eisen gesteld worden aan constante kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien is Diffutherm gewend aan snel veranderende regelgeving in de Chemische industrie, in EU-verband (REACH), maar ook op wereldniveau.

Naast eigen formules biedt Diffutherm haar grotere klanten ook de mogelijkheid om eigen recepten te produceren. Uiteraard gebeurt dit volgens de laatste normen en onder onze strikte veiligheidsprincipes.

De afdeling Inkoop zorgt voor continuïteit in de productie en een betrouwbare supply chain.

 

Voor onze vestiging in Hapert zoeken wij momenteel een fulltime

Medior inkoper

 

Wat is jouw bijdrage?

Samen met een ervaren inkoper ben je verantwoordelijk voor het gehele inkoop proces van goederen, verpakkingsmiddelen en dienstenvoor ons bedrijf.

 

Wat zijn jouw kerntaken?

  • Je onderhoudt contact met leveranciers, maakt (contract) afspraken en je bewaakt deze afspraken.
  • Je volgt de ontwikkelingen op de markt en je bent steeds op zoek naar nieuwe leveranciers en alternatieve grondstoffen, verpakkingsmiddelen en diensten.
  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, onderhouden en uitvoeren van grondstofplannen.
  • Je beoordeelt leveranciers en bewaakt de servicegraad.
  • Je assisteert in de verdere professionalisering van de afdeling inkoop.
  • Je werkt nauw samen met de afdelingen planning,  logistiek en R&D.

 

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding, danwel aantoonbare HBO werk- en denkniveau. Je hebt 3 tot 8 jaar werkervaring als (junior) inkoper in een (chemische) productie omgeving. Je hebt aantoonbare kennis van Nevi 1 (Nevi 2 is pre), SAP en Microsoft Office (Word en Excel). Je bent een sterke onderhandelaar, commercieel, sociaal en leergierig. Daarnaast ben je een teamplayer, analytisch en oplossingsgericht. Je hebt een goede beheersing van de Engelse en Duitse (pre) taal, zowel in woord als geschrift.

 

Wat kun je van ons verwachten?

  • een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen invulling
  • een werkomgeving met een open en informele cultuur

 

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie kun je terecht bij Carla de Winter-Blok, HR adviseur, telefoonnummer 0497-749000. Je CV met motivatie kan je mailen naar hrm@diffutherm.nl.

 

Diffutherm B.V. is dochteronderneming van de Würth Groep, een internationale toonaangevende handelsonderneming op het gebied van de bevestigings- en montagetechniek.

 

 

 

 

 

Omdat wij het belang inzien van goed opgeleid (technischpersoneel, nu en in de toekomst, is Diffutherm ook erkend leerbedrijf via Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

 

 

 

 

Acquisitie n.a.v. onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.