YOUR PARTNER IN
WORLD WIDE PRODUCTION

DIFFUTHERM
Private label

DIFFUTHERM
Production

DIFFUTHERM
Innovation

AUTOMOTIVE

Diffutherm levert van oudsher een groot deel van haar producten aan de producenten (OEM) van auto’s, bussen, caravans, treinen en trucks en de daarbij behorende aftermarket. Door de samenwerking met o.a. Volkswagen, Audi, Daimler Chrysler, General Motors en Volvo, is Diffutherm bekend met de verschillende kwaliteitssystemen en eisen, waarbij de langdurige bestendigheid van producten, de leverbetrouwbaarheid en het voortdurend zoeken naar innovatieve oplossingen ervoor zorgt, dat Diffutherm als een belangrijke partner wordt gezien.

Met name het anticorrosie- en steenslag pakket van producten wordt op grote schaal voor de conservering van auto’s gebruikt, ter verlenging van de levensduur. Voor de zgn. aftermarket is een lijn met gespecialiseerde producten beschikbaar

Voor de OEM toepassingen worden met name PVC-, Was- en Acrylgebaseerde undercoatings, Watergedragen en Oplosmiddelhoudende lijmen, Plastische en Elastische afdichtingsproducten en Geluiddempende coatings geproduceerd.

 

Producten voor de Automotive Aftermarket:


De producten kunnen, dankzij een grote variëteit aan afvulmachines, worden geleverd in verschillende verpakkingen, uiteenlopend van tankauto’s, containers en vaten tot spuitbussen en andere kleinverpakking. Naar keuze van de klant, kan de verpakking gelithografeerd, bedrukt of geëtiketteerd worden.


Wij hebben de ervaring, waar u op kan bouwen!