Private Label Markten

Diffutherm geeft uw producten een langere levensduur en hogere kwaliteit.

Dat doen we voor verschillende producenten in diverse markten:

Steenslag, corrosie, lucht en geluid: ze kunnen van grote invloed zijn op de kwaliteit en het gebruiksplezier van auto’s, bussen, trucks, recreatieve voertuigen zoals campers en caravans en andere motorvoertuigen. Diffutherm levert van oudsher een groot deel van haar producten aan de producenten (OEM) van deze voertuigen en de daarbij behorende aftermarket. Zij werken samen met grote automobielfabrikanten en is daarmee bekend met verschillende kwaliteitssystemen en eisen, waarbij de langdurige bestandheid van producten, de leverbetrouwbaarheid en het voortdurend zoeken naar innovatieve oplossingen ervoor zorgt, dat Diffutherm als een belangrijke partner wordt gezien.

De producten kunnen, dankzij een grote variëteit aan afvulmachines, worden geleverd in verschillende verpakkingen, uiteenlopend van tankauto’s, containers en vaten tot spuitbussen en andere klein verpakking. Naar keuze van de klant, kan de verpakking gelithografeerd, bedrukt of geëtiketteerd worden.

Diffutherm beschikt over diverse technologieën en een breed portfolio producten voor vele toepassingen in de constructie van bussen en de spoorweg markt. Door onze jarenlange ervaring als preferred supplier zijn wij in staat in te spelen op de dynamische veranderingen die optreden in de vraag van de markt. Nieuwe en innovatieve bus- en treinontwerpen vragen om innovatieve oplossingen. Voor deze dynamische sector levert Diffutherm producten die bijdragen aan de veiligheid- en duurzaamheid van treinen, trams en metro’s. Enkele van onze producten zijn brandvertragend en NEN-4554 gecertificeerd. Daarin is Diffutherm uw aangewezen gespecialiseerde partner.

Diffutherm biedt leveranciers en producenten van bouwmaterialen een uitgebreide reeks van onderhoudsproducten ten behoeve van bitumen- en kunststofdaken. Diffutherm is gespecialiseerd in kleefstoffen voor het verlijmen van bitumineuze dakbedekkingen, isolatieplaten en kunststof dakbanen. Daarnaast zijn ook diverse afdichtingsproducten en geluiddempende coatings beschikbaar.

Een reeks moderne productiemiddelen staat staat de opdrachtgever ter beschikking om zijn eigen formulaties of de recepturen van Diffutherm af te vullen, in een uitgebreid assortiment verpakkingstypen (blikken, drums, emmers, kokers, etc.). Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de wensen en specificaties van onze partners en haar klanten en met nationale en internationale (verpakkings)voorschriften.

Een brede markt vol mogelijkheden vraagt om diverse toepassingen. Diffutherm grijpt deze kans met beide handen aan en ontwikkelt verschillende producten voor de industrie en de bouw!

Bouw

Sinds jaar en dag produceert Diffutherm een breed scala aan producten die hun toepassing vinden in de constructie van recreatieve voertuigen zoals caravans, campers, woonwagens en vouwwagens. Diffutherm is al geruime een gerenommeerde en betrouwbare partner voor veel (OEM) producenten van recreatieve voertuigen.

Knipsel2