Waarom Diffutherm voor Toll Manufacturing?

Onze productiecapaciteit en opslagfaciliteiten stellen ons in staat een vertrouwelijke toll manufacture service aan te bieden, waarbij we lijmen kunnen produceren en verpakken volgens uw vereisten.

Chemique heeft deze service verleend en blijft dit doen voor een reeks van bedrijven. Onze kennis op dit gebied biedt u ook de expertise en assistentie die nodig is om uw producten te ontwikkelen en geeft u ook de zekerheid van kwaliteit.

Tolproductie is met name geschikt voor reeds gevestigde bedrijven die hun productiebehoeften hebben verhoogd, voor bedrijven die willen starten in de chemische industrie of voor elk bedrijf dat zijn producten wil uitbesteden als kostenbesparing.

Onze toll manufacture service biedt de mogelijkheid om kleinschalige laboratorium monsters te produceren tot volledige bulk productie en zelfs eenvoudig herverpakkingsdiensten. Deze dienst is beschikbaar in een brede waaier van lijmtechnologieën.

Als u op zoek bent naar een gerenommeerde geaccrediteerde productiefaciliteit voor uw productie-eisen, aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen.

Diffutherm uit het Brabantse Hapert is dé expert op gebied van Toll Manufacturing. Wij ondersteunen u met capaciteit, processen en infrastructuur. Samen met u gaan wij de uitdaging aan! En dat alles met onze filosofie: Plug & Play in één week.

  • Technische gekwalificeerde sales personen;
  • Toegewijd klantenondersteuningsteam;
  • Gecertificeerde DG-specialisten;
  • Deskundig R&D personeel;
  • Uitstekende en moderne productie- en laboratoriumfaciliteiten;
  • Discrete en betrouwbare partner;
  • Wereldwijde speler; kennis van lokale wet- en regelgeving met betrekking tot productie en levering/ export van chemicaliën;
  • Ervaring met complexe vraagstukken rondom outsourching kunnen wij helpen en adviseren;
  • Grote wereldspelers kiezen Diffutherm als hun tolfabrikant.

Waarom zou u samenwerken met Diffutherm?

Machines P1

Businessmodel & Co-creatie

Samenwerking staat bij ons centraal. Samen met u als opdrachtgever, maar ook met onze leveranciers en onze investeerders. Daarin zijn wij altijd uiterst transparant. Ons businessmodel is volledig open en inzichtelijk. Waar bent u naar op zoek? Hoe kunnen wij u ontzorgen? In co-creatie-sessies komen wij samen met u in een kort tijdsbestek tot een helder plan van aanpak. Onze open book calculation geeft u inzicht in onze prijsopbouw. Geen verrassingen achteraf dus!

Bereidheid tot investeren & capaciteit

Wilt u opschalen? Uitbreiden en uw capaciteit vergroten? Bij Diffutherm heeft u direct de mogelijkheid tot groei. Wij denken met u mee en ondersteunen u bij de groei van uw bedrijf.

IKA equipment

Pumps

Kampioen in veiligheid

Veiligheid heeft bij ons topprioriteit. Dat merkt u in al onze facetten. Diffutherm biedt u state-of-the-art faciliteiten en zeer vaardig en ervaren personeel met optimale kennis van de markt. Onze processen? Die zijn lean en efficiënt. Daardoor is uitbesteden voor u niet alleen ontzorgend, maar ook kostenbesparend. Alle productie is traceerbaar: bij ons weet u exact wat, waar, wanneer en hoe iets geproduceerd is.